nlen

Specialismen

Bent u erop gericht alle schakels in de keten te versterken en geeft u de voorkeur om samen te werken met slechts een handvol van de bevoegde leveranciers? J&J Contracting is gespecialiseerd in projectmanagement, consultancy en detachering in alle belangrijke disciplines binnen de Olie, Gas en Energie aanverwante bedrijfstakken.

Bent u een specialist en wil je werken voor een specialist? Een werkgever die uw kwaliteiten waardeert en die de uitdagingen begrijpt die u in uw werk tegenkomt? Die werkgever is J&J Contracting. J&J concentreert zich sterk op Oil, Gas en Energie aanverwante bedrijfstakken. De vier kerndisciplines van J&J Contracting zijn:

Engineering
Elke dag werken ingenieurs en ontwerpers, geselecteerd uit het J&J netwerk van hooggekwalificeerde professionals, aan projecten voor J&J Contracting! De ervaring, kennis en expertise van deze professionals varieert van front-end, conceptuele en basic tot detail engineering. J&J Contracting’s team van gespecialiseerde consultants kiezen steevast de meest geschikte kandidaten voor projecten en arbeidsplaatsen. Klik hier voor onze vacatures.

Project coördinatie
Onze gespecialiseerde consultants selecteren altijd de beste kandidaten voor nieuwe projecten. Zij kunnen kiezen uit ons netwerk van betrouwbare en hoog opgeleide professionals die kunnen werken in de verschillende disciplines die verband houden met de coördinatie werkzaamheden. Klik hier voor onze vacatures.

Construction & Maintenance
Niemand reageert beter op je behoefte aan projectondersteuning dan onze gespecialiseerde Construction & Maintenance consultants. Zij selecteren de beste kandidaten uit ons netwerk. Klik hier voor onze vacatures.

Offshore & Marine
J&J Contracting ervaren team weet als geen ander wat voor mensen u nodig heeft voor uw projecten. In de voorbereiding, het monitoren, coördineren en beheren van uw projecten en activiteiten in Offshore & Marine. En met succes! Klik hier voor onze vacatures.

Home » Specialismen