nlen

Klanten

Waarom kiezen voor J&J Contracting?

Uw partner in Project Management, Consultancy en Detachering
Als u problemen ondervindt in het vinden van technische ondersteuning voor uw bedrijf of projecten en als u zaken wilt doen met een echte specialist, J&J Contracting is uw beste keuze als partner voor alle project management, consultancy en detacheringszaken. Met J&J Contracting als partner, bent u verzekerd van ervaren professionals met specifieke expertise en een passie voor (proces) technologie. Uw bedrijfsprocessen worden gevolgd en u ontvangt altijd de ondersteuning die u nodig heeft. Waar en wanneer u maar wilt.

Alle disciplines in Oil, Gas en Power
Geeft u de voorkeur eraan om zaken te doen met slechts een handvol van de bevoegde leveranciers? Of een one-stop shop die oplossingen biedt voor al uw project uitdagingen? Onze J & J specialisten kunnen u helpen binnen alle onderstaande disciplines:
• Engineering
• Project coördinatie
• Construction & Maintenance
• Offshore & Marine

Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid
Wij werken in een wereld waarin de ontwikkelingen en veranderingen aan de orde van de dag zijn. Wat vandaag waar is kan morgen anders zijn. Dus je wilt in staat zijn om snel te reageren. In J&J Contracting vindt u een partner die staat voor kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Uw wens is onze opdracht. Dat is een belofte.

Het beheren van discipline en inhoud
Bevoegde specialisten met de vereiste ervaring en technische vaardigheden zijn moeilijk te vinden. Misschien is dit probleem is een dagelijkse uitdaging voor u binnen uw (project) organisatie. Als u een samenwerking met J&J Contracting aangaat werk je met een partner die bewust kiest om te werken volgens discipline en inhoud, onze coördinators met ervaring in specifieke disciplines, helpen U om de juiste oplossingen voor uw project te vinden.

Altijd de juiste oplossing
Betrouwbaarheid, betrokkenheid en een resolute aanpak – dat is wat u wilt als het gaat om de capaciteit en kennis. Onze professionals zijn maar al te blij om u te helpen bij uw projecten. Of u nu individuele senior niveau, intermediate niveau of junior niveau specialisten zoekt of een team uitgerust met de ideale mix van kennis en ervaring, U kunt rekenen op de juiste persoon of de juiste mensen op de juiste plek. En voor de juiste prijs. J&J Contracting biedt altijd de oplossing die u nodig heeft.

Home » Klanten